Cilj ostvaren!

Ženski odbojkaški klub “Novi Sad” i naredne godine igraće u Prvoj ligi Srbije!

U sezoni 2020/2021 kao novajlija u ligi bili smo svrstani među kandidate za povratak u niži rang takmičenja, međutim premašili smo sva očekivanja i prvenstvo završili na 7. mestu ostavivši ispod sebe pet ekipa.

Velika upornost celog tima, želja za dokazivanjem, timska igra donela nam je ovaj sjajan rezultat za koji smatramo da je mogao biti još i bolji, ali nažalost povrede su nam stale na put. Ovom prilikom našim devojkama želimo što brži i bolji oporavak.

Nakon nekoliko dana pauze okrećemo se pripremi za narednu sezonu. Devojke nastavljaju sa radom, a imamo dovoljno vremena te ćemo u naredna tri meseca najviše pažnje posvetiti individualnom radu i napretku igrača.

Dok devojke vredno rade, uprava kluba i treneri imaju zadatak da oforme ekipu za sledeću sezonu, a pregovori sa igračicama su već u toku.

U prva tri ranga takmičenja, od ukupno 34 ekipe, naš klub je jedini predstavnik Grada Novog Sada, što nas obavezuje da se naredne sezone još jače borimo kako za naš klub tako i za novosadsku odbojku!

Pored ovoga bitno je navesti da gotovo celu ekipu čine novosadska deca koja su stasavala u gradskim klubovima, deca vredna svake pažnje i divljenja.

Jedno veliko Bravo za ŽOK “Novi Sad”, bravo za Nađu Vujović, Dunju Damjanović, Mariju Raonić, Milicu Vuković, Bjanku Rubežić, Tatjanu Gemović, Anđelu Jovanović, Milicu Petović, Milicu Novaković, Goranu Mrđan, Teodoru Joldić, Jelenu Račić, Bojanu Tomić, Jelenu Vranjković, Teodoru Skočajić, Natašu Racić kao i za naše trenere Vladana Šarabu i Bojana Švraku.